Vrije tijd, wat doen we daar mee?

Het kan natuurlijk altijd een keer gebeuren, u wordt 's morgens wakker en dan komt de volgende vraag: ik ben vrij vandaag en wat zal ik nou eens gaan doen? Omdraaien en nog een paar uur in bed blijven liggen behoort natuurlijk altijd tot de mogelijkheden, maar dat is toch eigenlijk zonde van de vrije dag, niet waar? Autowassen en grasmaaien hoeft natuurlijk ook niet elke vrije dag.

Wat zouden we dan wel met die vrije dag kunnen gaan doen? Alvast ideeën opdoen voor het bedrijfsuitje wat georganiseerd moet worden. Lekker samen met collega's genieten van een diner met spel.

Actie, sport en spel

U kunt natuurlijk ook gaan sporten. Kies eens voor een andere sport, iets uitdagends. Wat dacht u van parachutespringen? Samen met een instructeur parachutespringen. Genieten van het gevoel van vrijheid!

Gaat u wandelen, sportief wandelen of joggen? Of toch liever iets anders? Ga eens Nordic Walking doen. Hierbij zijn tochten onder begeleiding van een gids ook mogelijk.

U kunt ook kiezen voor een lekker lange fietstocht met een leuk arrangement erbij.

Verzorging

Heel erg leuk en ontspannend is ook een dagje naar de Beauty Trade in de Jaarbeurs in Utrecht. U komt hier alles te weten over schoonheidsverzorging.

Speciale gelegenheden

Heeft u al eens aan een bijzonder romantisch diner gedacht ter ere van Valentijnsdag? Verwen uw geliefde en geniet samen van een goed diner in een romantische sfeer.

De tweede zondag is mei is het weer moederdag. Leuk om alvast na te gaan denken hoe moeder verwend kan worden met een zelf gemaakt veldboeket of met een mooi gedicht.

Heel speciaal is natuurlijk de verjaardag van uw kind of kleinkind. Daar kunt u zelf een leuk feestje voor verzinnen, maar heel speciaal is een themaverjaardag. Samen met uw kind kiest u een thema wat past bij het kind. U kunt het natuurlijk ook verrassen door een feestje zo te organiseren dat het zelf nog nergens vanaf weet.

Erg leuk en gezellig is het ook om in de zomer, bij mooi weer, samen met vrienden en familie te gaan barbecueŽn. Om te zorgen dat het een leuke avond wordt, hebben we wat veiligheidstips voor u verzameld!

Wat gaan we doen als de zomer ineens voorbij is? Gewoon, een heerlijke herfst boswandeling maken en zoeken naar kastanjes, blaadjes in de mooiste herfstkleuren.

Overzicht artikelen uitgaan - sporten en ontspannen