Vision4Living Info

Opzet van de website

Deze website heeft als doelstelling het beschrijven van diverse thema's rondom wonen en leven middels artikelen en links naar diverse pagina's die betrekking hebben op het beschreven thema.

Na verloop van tijd zal de website een overzicht van serieuze aanbieders bieden, op thema gesorteerd en met meer achtergrond informatie dan een 'normale' link- of thematische pagina geeft.

Links naar pagina's van derden (Hyperlinks)

Vision4Living gebruikt elke denkbare zorgvuldigheid in het plaatsen van de inhoud op haar pagina's. De informatie op deze internet-pagina en daaraan gekoppelde pagina's wordt U aangeboden. De informatie wordt geleverd "zoals ze is". In geen enkel geval zal Vision4Living c.q. Vision2Form de auteur, aansprakelijk gesteld kunnen worden voor enige schade die het resultaat zou zijn van de levering, werking of gebruik van de informatie op deze pagina.

Hoewel de informatie met grote zorg verzameld werd, is de correcte werking ervan op geen enkele wijze gegarandeerd.

Vision4Living gebruikt elke denkbare zorgvuldigheid in het plaatsen van links naar derden, neemt hiervoor en met name voor de inhoud daarvan, echter uitdrukkelijk geen verantwoording. Worden links geactiveerd en daarmee de site verlaten, gebeurt dat op eigen risico.


Webontwerp - Design en vervaardiging

Techniek en realisatie: Vision2form Webdesign en SEO

Het kopieren, verveelvuldigen en verspreiden van de inhoud en het design van deze internetpresentatie, voor zowel prive als zakelijke doeleinden is zonder toestemming van Vision4Living niet toegestaan.