Feestjes - Kinderverjaardag

Kinderverjaardag met een thema!

kinderverjaardag met een thema

Veel ouders vinden het moeilijk om een leuk kinderfeestje te geven, of hebben niet zo veel tijd om een geslaagd feestje van A tot Z te organiseren. Toch wil iedere ouder dat hun kind de dag van zijn of haar dromen heeft. En natuurlijk mag de originaliteit niet ontbreken. De meeste ouders kiezen dan voor een feestje buiten de deur.

Het Droomkasteel biedt u de mogelijkheid om thuis een leuk, origineel en succesvol feest voor uw kind te geven. Wat dacht u bijvoorbeeld van een volledige Themakist, inclusief verkleedkleding, kamerversiering, feestartikelen? Met een compleet draaiboek in verhaalstijl waarin allerlei recepten, spelletjes, knutselideeën en tips staan om het feestje nog gezelliger te maken! Het Droomkasteel biedt u 8 verschillende Themakisten aan, waaronder een heksenkist, prinsessenkist en ridderkist.

Piratenfeestje

Uiteraard bieden zij u de mogelijkheid om feestartikelen in thema te bestellen, waarbij u kunt denken aan bekertjes, bordjes, tafelkleden, rietjes, ballonnen enz. in een bepaald thema (zoals 'Winnie the Pooh', 'Disney Prinsessen' of 'Pirates of the Caribbean'). Deze krijgt u dan binnen 3 werkdagen thuisgestuurd.

Woont u niet in de omgeving van Arnhem? Dan kunt u Themadozen -compleet met draaiboek in thema- bij hen bestellen. Deze kunt u vergelijken met een Themakist, echter bevatten de Themadozen geen verkleedkleding en u huurt deze doos niet maar u mag de volledige inhoud houden. Goed voor zo'n 2,5 á 3 uur feestplezier!

Op dit moment zijn ze ook bezig downloads te installeren op hun website, zodat u een compleet draaiboek kunt downloaden en binnen een paar minuten het complete feestje voor u heeft liggen. Deze draaiboeken bestaan uit circa 10-12 pagina's spelletjes in verhaalvorm, feesttips, recepten met complete boodschappenlijstjes en knutselideeën: allemaal aangepast aan het thema van uw keuze.

verschillende thema's

Uitgaan - recreatie artikelen en links