WoonEvent 2007

WoonEvent

Dé woonbeurs voor woongenieters

Van 8 t/m 11 maart worden de IJsselhallen in Zwolle omgetoverd tot een sfeervolle woonbeurs! Op WoonEvent vindt u prachtige presentaties van exposanten en wordt er veel aandacht besteed aan persoonlijk advies. Er zijn interessante workshops, boeiende demonstraties en veel leuke activiteiten. WoonEvent is de ideale plek om inspiratie en ideeën op te doen! Van meubilair, verlichting en decoratie tot huizenaanbod, dakkapellen en vloeren. WoonEvent is dé complete beurs!

Adviespaviljoen

Wilt u graag iets veranderen in huis? Wilt u een andere kleur op de muur, uw werkkamer efficiënter indelen of misschien de slaapkamer romantisch verlichten? Kom dan naar het adviespaviljoen! Maar liefst 25 interieurarchitecten en -adviseurs bieden u vernieuwende oplossingen voor praktische woonproblemen! Met deze tips kunt u thuis direct aan de slag. Voor echt op maat gesneden advies kunt u natuurlijk foto's of een plattegrond van uw kamer meenemen!

Themapleinen

Set mushrooms

De verschillende meubelstijlen worden gepresenteerd op overzichtelijke themapleinen. Het plein 'Modern exclusief' biedt u uniek design, innovatieve ontwerpen en A-merken, zoals Leolux, Montis en De Ploeg. Bij 'Klassiek stijlvol' gaat het om stijlvolle en traditionele meubels. Hier vindt u echt ambachtelijk vakmanschap. Trendy meubels en decoraties met schitterende kleuren ziet u op het plein 'Gezellig decoratief'.

Culinair plaza

Op dit plaza vindt u de mooiste keukens met de nieuwste snufjes. Een kok demonstreert zijn kookkunsten en tijdens de wijnproeverijen kunt u van de lekkerste wijnen proeven. Kom genieten op dit culinaire plaza!

Beursvloer in 2006

Openingstijden WoonEvent

  • Donderdag 8 t/m zondag 11 maart 2007
  • Donderdag en vrijdag: 13.00 tot 22.00 uur
  • Zaterdag en zondag: 10.00 tot 18.00 uur

Locatie: IJsselhallen - Zwolle

Nieuw!

  • Gratis parkeren.
  • Gratis kinderopvang t/m 4 jaar op zaterdag en zondag.
  • Donderdagmiddag gratis te bezoeken voor 65 plussers op vertoon van 65+pas.

Wonen - artikelen en links