Badkamerspiegels

Vision2Form spiegels

Prachtig vormgegeven spiegels

Waarvoor gebruiken we de badkamer?

Gewoonlijk om lekker te douchen en/of een bad te nemen! Een ontspannende manier om eventjes bij te komen.

Na het douchen of bad nemen willen we ons graag afdrogen, haren kammen en opmaken.

Badkamerspiegel badkamerspiegel Badeo Yinduo badkamerspiegel Badeo-2

Het haren kammen en opmaken gebeurt voor de spiegel. Vaak staan we met elkaar tegelijk voor de spiegel: de één wil haren kammen, de ander zich scheren. De spiegel is dan vaak beslagen, zodat je met een handdoek over de spiegel heenwrijft in de hoop wat te kunnen zien. Dit is echter geen succes, feit blijft dat je weinig kunt zien.

Nu is er een oplossing voor dat probleem: een spiegelverwarming. De verwarmingssets zijn rechtstreeks op het lichtnet aan te sluiten en in diverse maten verkrijgbaar, zodat beslagen spiegels tot het verleden behoren.

De collectie van Vision2Form toont dat spiegels niet recht en hoekig hoeven te zijn. Er zijn spiegels voor haar (She) en voor hem (He). Een combinatie van She en He is ook mogelijk voor boven een dubbele wastafel. Wat dacht u anders van een schelp als motief? Of van een mooie (dubbele) Yin-Yang? Alles is mogelijk en het leuke is, men bezorgt het nog bij u thuis ook. Mocht u beschikken over 2 linker handen, kunnen ze voor u geplaatst worden.

Wilt u meer weten? Kijkt u gerust eens rond bij Vision2Form spiegels. Zij zijn ook altijd bereid om uw vragen te beantwoorden en voor u een vrijblijvende offerte op te maken.

Wonen - artikelen en links