Tweede huis in Griekenland

Tweede huis in Griekenland

Droomt u ook van een Tweede Huis in het buitenland?

Prachtige Villa met privé-zwembad te koop.

Droomt u van een prachtig huis in het buitenland? Kijk dan eens naar deze geweldige villa met privé-zwembad in Griekenland.

Villa Poseidon ligt bij het idyllische Griekse stadje Koroni, op de Peloponnesos. De Villa heeft een fantastische ligging met een prachtig uitzicht over de baai van Koroni, de zee en de, aan de overkant van zee gelegen, provincie Mani.

Deze prachtige en uitstekend afgewerkte villa is in de zomer van 2007 compleet met zwembad opgeleverd. Het is een royale villa met een vloeroppervlak van 130m². Het huis heeft drie slaapkamers en twee badkamers verdeeld over 2 verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich de ruime woonkamer met zeer complete kwaliteitskeuken met koel-vrieskast, oven en vaatwasser. Vanuit de woonkamer komt u op de grote veranda van ruim 40m². Op deze verdieping zijn tevens twee mooie slaapkamers en een badkamer.

Schitterend aangelegde veranda

Boven vindt u de 2e badkamer, derde slaapkamer en een prachtig dakterras van 16m².

Alle kamers zijn luxueus en zeer compleet met meubels en decoratie ingericht. Alle slaapkamers hebben airco, centrale verwarming. Verder heeft u de beschikking over een opbergruimte van 10m².

Het prachtige privé-zwembad van 8 x 4 meter is bereikbaar via de natuurstenen trap en is aangelegd tussen de olijfbomen en heerlijke terrassen.

Villa Poseidon is gebouwd op een kavel van 4500m².

Privé-zwembad

Natuurlijk kunt u voor nadere informatie altijd contact opnemen met de heer Schwarte van SecondHomeinGreece.

Wonen - artikelen en links