Kunst gemaakt voor jou!

Art Solution

Sfeermaker en uitstraling

Kunst gemaakt voor jou

Een mooi kunstwerk aan de muur is vaak een echte sfeermaker en geeft aan een ruimte een bepaalde uitstraling. Toch is voor veel mensen het zoeken naar een origineel schilderij vaak een hele onderneming, omdat het niet altijd gemakkelijk is om een origineel kunstwerk te vinden dat dat qua stijl, kleur en afmetingen helemaal in het interieur past en daarnaast ook nog eens betaalbaar is.

De zoektocht naar kunst

De oprichters van Art Solution, Menno Nijland en Marlies Schep, liepen hier zelf tegen aan toen zij hun nieuwe woning aan het inrichten waren. "Er is zoveel keuze aan kunst, maar het is niet gemakkelijk iets te vinden dat helemaal je smaak is." Tijdens hun reizen in het verre oosten, ontmoetten Menno en Marlies een aantal kunstenaars die schilderijen op maat maakten. "En daardoor vonden we eindelijk wat we zochten; we konden namelijk helemaal zelf aangeven wat voor schilderij we wilden."

Handgeschilderde olieverfschilderijen

Eenmaal terug in Nederland, ontdekten Menno en Marlies dat zij niet de enige waren die het lastig vinden om een passende wanddecoratie te vinden. Dat was voor hen de aanleiding om Art Solution op te richten. Het motto van Art Solution is: kunst gemaakt voor jou! En dat betekent dat je bij Art Solution een schilderij naar wens kunt laten schilderen. Alle schilderijen worden met de handgeschilderd met olieverf op canvasdoeken door ervaren en goed opgeleide kunstenaars.

Portret schilderij

Kunst op maat, portretten en reproducties

De werkwijze van Art Solution is eenvoudig. Je hebt om te beginnen de keuze uit een collectie schilderijen die op de website van Art Solution staat. De collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe kunstwerken. Een andere mogelijkheid is de zogenaamde "kunst op maat service". Deze service houdt in dat je zelf een foto of afbeelding aanlevert, die vakkundig wordt verwerkt tot een kunstwerk. Zo kun je bijvoorbeeld een portret laten maken; op de website van Art Solution staan hiervan al diverse voorbeelden. Eigenlijk kan iedere afbeelding die je aan de muur zou willen hebben hangen, worden geschilderd, of het nu gaat om een schilderij van bloemen, dieren of landschappen of een reproductie van een werk van beroemde meesters als Van Gogh, Renoir, Vermeer, Degas of Monet.

Voor wie nieuwsgierig is geworden naar de mogelijkheden om een schilderij te laten maken; Art Solution - kunst op maat.

Moderne-kunst

Wonen - artikelen en links