Kunst op maat gemaakt!

Art Blanco

Schilderkunst op bestelling

Van Vincent tot uw eigen Lisa. U kunt nu via het web eenvoudig en snel de mooiste meesterwerken bestellen. Niet alleen reproducties van oude meesters, maar ook een doek naar eigen wens. Of u nu kiest voor een "echte" Van Gogh of een portret van uw geliefde: Art Blanco biedt voor iedereen bereikbare schilderkunst. De schilderijen worden handgeschilderd voor particulieren, bedrijven en overheden. Kortom: een doek op verzoek voor elke ruimte.

Kunst gemaakt in opdracht

Handige voorbeelden

De website van Art Blanco is helder en overzichtelijk. U vindt er snel uw weg en de online kunstgalerie leidt u langs de grote olieverfschilderijen uit de gouden eeuw en laat u ook voorbeelden zien van de persoonlijke wensen van andere mensen. Idolen zoals David Beckham, Julia Roberts en Spiderman in de olieverf stelen de show. Maar ook favoriete dieren, familie of de eigen woning zijn op het canvasdoek gezet.

Zo komt u vanzelf wel op ideeën voor uw eigen wensen. Misschien wel een mooi schilderij van uw eigen tuin. Of een portret van het idool van de kinderen, konijn Pluis. Wat dacht u van de Zonnebloemen van Van Gogh boven uw bureau op kantoor om u op te fleuren na een vervelend gesprek met uw baas? Of een pracht portret van uw eigen Lisa boven het bed in de slaapkamer? Wat u ook wenst, Art Blanco maakt het doek dat u zoekt.

Maatwerk

De bestelling wordt door u geplaatst via de site of per mail. U kunt een foto meezenden dat gebruikt mag worden. Ervaren schilders schilderen aan de hand van uw foto op het doek met olieverf. Als de schilder tevreden is, krijgt u een mailtje met daarin een foto van het schilderij. Mocht het niet naar uw wensen zijn kunt u het laten aanpassen. Dit gebeurt net zolang tot u tevreden bent. Ook is het mogelijk er een mooie lijst omheen te laten doen. Dan pas wordt het schilderij naar u toegezonden.

De maten die op de site van Art Blanco zijn aangegeven zijn standaard maten. Het is mogelijk dat u een andere maat wens, dan is dit geen probleem. Moet het een heel groot schilderij worden voor een grote ruimte, dan krijgt u een offerte toegestuurd.

Het meisje met de parel

Auteursrecht

Zodra een kunstwerk gemaakt is, rust er automatisch auteursrecht op. Pas als een kunstenaar 70 jaar dood is, mag zijn werk ongestraft nagemaakt worden. Tot aan dat moment heeft men toestemming van de maker nodig om het werk na te maken, te verveelvoudigen of openbaar te maken (bijv. tentoonstellen of op internet uploaden). Als u een schilderij heeft gekocht betekent dat niet, dat u er dan alles mee mag doen. U heeft dan nog wel toestemming nodig om er bijvoorbeeld ansichtkaarten van te laten drukken. Ook als een werk in licentie is vermeerderd, is er toestemming nodig voor alles wat niet valt onder het licentiecontract zelf.

Als u een schilderij wenst van een schilder die in of na de jaren 30 is overleden, dan moet dat worden doorgegeven. Bij Art Blanco maken ze dan een paar aanpassingen zodat het niet een exacte kopie is.

Wonen - artikelen en links