Eigen Huis en Tuin

Eigen Huis en Tuin Event

Doe-evenement voor wonen, klussen en tuinieren

Het betegelen van een muur, het gebruik van speciaal gereedschap of het opknappen van een oude deur; wie het nu eens écht zelf wil leren of uitproberen kan van donderdag 7 tot en met zondag 10 juni 2007 zijn hart ophalen op de eerste editie van Eigen Huis & Tuin Event in Jaarbeurs Utrecht.

Op het evenement, dat is gebaseerd op het gelijknamige RTL 4 TV-programma, vinden bezoekers alles op het gebied van huis, tuin en sfeer. Van behang tot sierstucwerk en van planten en tuindecoratie tot sfeerverlichting. Behalve veel te zien, is er vooral veel te doen op Eigen Huis & Tuin Event.

Op Activiteitenpleinen kunnen bezoekers in workshops actief aan de slag. Wie tips wil over kleurgebruik en behangkeuze kan terecht in de conceptkamers, waar stylisten advies geven. De presentatoren van het TV-programma Eigen Huis & Tuin (Corine, Thomas en Lodewijk) zijn natuurlijk live op het evenement aanwezig. Op de Activiteitenpleinen geven ze vier dagen lang workshops en demonstraties. Het evenement is een must voor iedereen die graag bezig is in en om het huis.

Zelf doen

Op de verschillende Activiteitenpleinen kunnen bezoekers allerlei klussen zélf uitproberen. Van het aanleggen van sierbestrating tot het behangen van een muur. Van mozaïeken tot het snoeien van planten. Stylistes laten zien hoe kleurgebruik, behangkeuze en inrichting van invloed zijn op de sfeer in een woning. Ook geven ze de bezoeker persoonlijk stylingadvies. Hoe richt je bijvoorbeeld een kleine kinderkamer zo praktisch mogelijk in en welke muurkleur geeft het beste effect in een kamer met weinig licht?

Direct thuis aan de slag

Veel producten die bezoekers op Eigen Huis & Tuin Event kunnen uitproberen, zijn ter plekke te koop. Op de beursvloer zijn verschillende Praxis-verkooppunten met primeurs en beursaanbiedingen. Zo kan iedereen thuis meteen aan de slag. Met het oog op vaderdag worden tijdens het evenement verschillende speciale vaderdagkortingen gegeven. Ook is er een grote collectie bijzondere buitenplanten te koop.

Voor het hele gezin

Van doorgewinterde klusser tot iedereen die graag meer sfeer in zijn of haar huis wil: Eigen Huis & Tuin Event is bedoeld is voor een breed publiek. Het evenement kan door het hele gezin worden bezocht. Voor kinderen is er opvang aanwezig.

Praktisch

Eigen Huis & Tuin Event vindt plaats van donderdag 7 juni tot en met zondag 10 juni 2007.

Openingstijden: dagelijks van 10.00-18.00 uur.

Tuinen - artikelen en links