Avontuurlijke vakanties

zweefvliegcentrum Terlet

Weekcursus Zweefvliegen op Terlet

Je zoekt een bijzondere avontuurlijke vakantieweek in Nederland? Iets wat maar weinig mensen meemaken? Kom een weekje heerlijk zweefvliegen op Terlet. Je gaat vijf dagen zweefvliegen in het prachtige natuurgebied de Veluwe bij Arnhem. Terlet biedt je, naast klantgerichte instructeurs een ontspannen sfeer, gezelligheid en teamgeest. Je maakt maar liefst 20 vluchten. 's Avonds ben je vrij te gaan waar je wilt. Is het een dagje slecht weer, in de omgeving is gelegenheid tot vele leuke uitstapjes. Bij de cursusprijs is een zweefvliegverzekering inbegrepen. Een heel bijzondere vakantie die je geheel ontspannen en een zeer bijzondere ervaring rijker naar huis terug laat keren. De cursus wordt ook veel gevolgd door mensen die willen leren zweefvliegen en zo kennis willen maken met deze prachtige sport. Leeftijd 14 t/m 70 jaar.

De vliegdag

De vliegdag begint om 09.00 uur met een gezamenlijke briefing. Daarna helpt u mee de vliegtuigen uit de hangar te halen en naar de vliegstrip te brengen. U krijgt persoonlijke begeleiding zodat u, op de momenten dat u niet vliegt, toch actief deel kunt nemen aan ons zweefvliegbedrijf. Aan het einde van de dag helpt u mee de strip op te ruimen en de vliegtuigen weer binnen te zetten. Daarna is er natuurlijk een gezellige afsluiting in het restaurant met een drankje om alle indrukken nog eens na te beleven.

Vijf dagen genieten van zweefvliegen

In principe bestaat de cursus uit vijf vliegdagen aaneen waarin uw 20 lesvluchten worden gemaakt. Heeft u niet de mogelijkheid om een hele week aaneen te komen vliegen, of vallen er dagen uit door slecht weer, dan kan de cursus ook over een langere periode van 4 weken worden uitgesmeerd. Hoofdzaak is dat u geniet van een prettige vakantie en kennismaakt met de fantastische zweefvliegsport.

Camperen en zweefvliegen

Op Terlet is een redelijk geoutilleerde camping aanwezig (tent/caravan). Restaurant 'de Thermiekbel' heeft in de zomer speciale prijzen voor cursisten (ontbijt/lunch/diner). Wil je niet op Terlet verblijven, in de omgeving zijn zeer veel logeermogelijkheden. De echte avonturiers verblijven vanzelfsprekend op de camping van Terlet.

Geniet van een avontuurlijke vakantie, ga zweefvliegen op Terlet.

Reizen - artikelen en links