Frankrijk

Zomervakantie in Frankrijk

Zomervakantie in Frankrijk

Jouw zomer vakantie in Frankrijk al op www.zomerinfrankrijk.nl!

Op www.zomerinfrankrijk.nl vind je vier thema's (duidelijk op kleur) om jouw gewenste vakantie al te kunnen voorbereiden: alle vier hebben een miniwebsite met alle mogelijkheden per regio.

Hier wordt meer informatie gegeven, maar ook een lijst met vakantie aanbiedingen. Door op een aanbieding te klikken, kun je direct boeken bij het regionale verkeersbureau of kom je op de website van de betreffende touroperator (Frantour en Vrij Uit).

Kamperen in Frankrijk Natuur in Frankrijk Zon, zee en strand in Frankrijk

Kamperen in Frankrijk

Aan zee, op het platteland en zelfs in de bergen: op de Franse campings kun je ongelimiteerd genieten van de zomer. Voor de kinderen is er van alles te doen. Op een zwoele zomeravond samen barbecuen, nog even een wandelingetje door het dorp voor je je tent inkruipt...

Actief in de natuur in Frankrijk

Hou je van rust en ruimte? Die vind je overal in Frankrijk. Weelderig of juist woest is het landschap. Met je blik op oneindig staren naar de horizon of juist lekker actief op het strand of in de Franse bossen: raften of kayakken... Na zo'n dagje in de frisse lucht zal een streekgerecht nóg beter smaken.

Zon&Strand in Frankrijk

Op naar een prachtzomer! Of u nu van zwemmen houdt, een fanatiek surfer bent of verslingerd bent aan zeezeilen, de Franse wateren hebben alles in huis! De eindeloze zandstranden worden afgewisseld door spectaculaire rotskusten. Verwen uzelf met fruits de mer en geniet van de franse zomer.

Steden&Cultuur in Frankrijk

Een fris glas rosé op een terrasje onder de platanen, voordat een verrukkelijk gastronomisch streekgerecht wordt opgediend. Je bezoekt wijnproeverijen, verkent eeuwenoude kastelen of bekijkt dat kleine kerkje in de buurt. In de Franse steden vind je fantastische antiekzaken, hippe chique cafés en inspirerende musea.

Bezoekt u de officiële website van het verkeersburo Frankrijk voor een onvergetelijke zomer in Frankrijk.

Reizen - artikelen en links