Avontuurlijke duik vakantie

actieve vakantie - duikvakantie

Duikvakantie

Is lekker bakken aan het strand gedurende de gehele vakantie geen optie voor u?

Duik dan eens in de wereld van Diving Adventures!

Een ontspannende en avontuurlijke manier om uw vakantie actief door te brengen tussen de tropische rifvissen, kleurrijke koralen, schildpadden en dolfijnen! Onder water opent zich een fantastische wereld waar de hectiek van alledag snel vergeten is.

actieve vakantie - duiken duiken, koraal, tropisch duikvakantie malediven

De drempel voor deze fascinerende sport is laag. Als je medisch fit en gezond bent, kun je al in 1 week tijd het eerste duikbrevet halen: het Padi Open Water certificaat. Dit certificaat is bovendien op de hele wereld geldig.

Tropische duik vakantie

Als kleine duikspecialist met een zeer persoonlijke service biedt Diving adventures kwalitatief hoogwaardige reizen aan naar de mooiste duikbestemmingen in Europa, Afrika, AziŽ, OceaniŽ en de Caribbean. Je kunt er terecht voor beginnerscursussen, vervolgcursussen, specialties, duikpakketten, live aboards en reizen op maat. Van luxe waterbungalows op de Malediven en kleine hotelletjes in Bali tot primitieve tentenkampen in Egypte. Voor elk duiknivo en budget is er een geschikte reis, voor ieder wat wils.

Neem eens een kijkje op de website van Diving adventures voor meer informatie over schitterende bestemmingen met een verrassend onderwaterleven.

Reizen - artikelen en links