Dagtochtjes

Dagtochtjes - Madurodam

Het dierenrijk in ijs

Het is koud in Madurodam! De kleinste stad van Nederland heeft er tijdelijk een spectaculaire expositie bij: 'Magic Ice Zoo'. Een team van twintig Chinese kunstenaars bouwt uit enorme ijsblokken een compleet dierenrijk. Vier secties tonen dieren uit verschillende delen van de wereld: Nederland, Afrika, Azië en de Noord- en Zuidpool. Van een Hollandse koe tot ondeugende aapjes, van een wilde neushoorn tot een exotische panda; allemaal van ijs!

IJssculptuur panda

Warme kleren

De expositie is in een overdekte hal van 1000 m2, waar de temperatuur permanent op -10° C wordt gehouden. Warme kleren zijn aan te raden en bij de ingang van de hal zijn bodywarmers te leen.

IJspret

Op de foto voor een reusachtige olifant of in volle vaart vanaf een ijskoude glijbaan. Een ijsje na de expositie of een andere lekkernij in het restaurant met uitzicht over de miniatuurstad. Magic Ice Zoo, het dierenrijk in ijs, is een beleving voor jong en oud!

Combinatie

Dit is dé kans om een bezoek aan de ijssculpturen te combineren met een incentive of zakelijk evenement. Ook feesten, recepties en diners worden een tintelende ervaring.

Openingstijden

Madurodam is gedurende de expositie dagelijks geopend: 09.00 - 20.00 uur.

De kassa's sluiten een uur eerder. Madurodam is het hele jaar open.

Workshops ice carving: Freezz

Zelf ijssculpturen maken? Dat kan! Voor groepen vanaf 25 personen is er de workshop 'Freezz'.

IJssculptuur krokodillen

Tentoonstelling 2006: Magic Ice Madurodam

Reizen - artikelen en links